About Marcel

“You are writing your own legacy. Make every decision add to that.”

“I believe that when who you truly are is in sync with what you do in your life you’ll make a positive impact for the world around you.”

– Marcel

My Story

Al van jongs af aan is sporten en persoonlijke ontwikkeling een rode draad in mijn leven. Als klein jongetje stond ik al, met wisselend succes, op het voetbalveld. Daarnaast begon ik aan de Koreaanse martial art, Hapkido.

Na het behalen van mijn zwarte band en meervoudig Nederlands kampioen te zijn geworden, verlegde ik mijn focus naar school en mijn bijbaantjes. Eigenlijk vooral naar de kroeg en hardstyle feesten.

Tot de bewustwording kwam dat daar geen toekomst in zat en ik voor mezelf besloot dat het anders moest. Vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en weer op zoek gegaan naar een sport als fysieke uitdaging.

Ik bedacht me dat fietsen wel iets voor me zou zijn en kocht een tweedehands racefiets en even later een mountainbike. Ik genoot van het rijden en vooral van het mijzelf verbeteren op snelheid en techniek. 

Omdat fietsen nog niet voldoende uitdaging gaf zocht ik er nog wat bij, door het te combineren met hardlopen en zwemmen kwam ik bij triathlons terecht.  

My Believes

Take care of yourself, for you and for others

The biggest gift to the world is your own well-being. When you take care of yourself you will feel better, both mentally and fysically. When you feel empowered you’re a much better company for the people around you.

Stay curious and always keep amazing yourself

Make sure you will always stay curious and hungry to keep developing yourself. Anything that stops growing starts dying.

Be truly happy with what you already have, while doing everything you can to make your dreams come true

Everybody has dreams for a better life. Dare to chase those dreams and make them come true. In the meanwhile never forget to be truly happy and enjoy what it already there.

Mijn Visie

Het is mijn overtuiging dat je zelf verantwoordelijk bent om de beste versie van jezelf te worden en het leven te leiden zoals jij dat wilt. Alleen jij kunt er voor zorgen dat je de dingen doet waar je gelukkig van wordt.

Geniet van de natuur, de zon en de wind, van een glas goede wijn bij een heerlijk diner, van fysieke inspanning en van alle momenten die je deelt met mensen die je liefhebt.

Ik geloof dat, als je wie je bent als persoon goed afstemt met wat je doet in je leven, je een positieve impact gaat leveren aan de wereld om je heen.

Voor mij is een triathlon is de perfecte metafoor voor het leven. De combinatie van zwemmen, fietsen, hardlopen én voeding is een goede vergelijking met verschillende aspecten in het leven.

Je kunt niet succesvol zijn als je maar in één van de onderdelen piekt, of als je één onderdeel volledig negeert. Piek jij op je werk maar niet privé? Of negeer jij je gezondheid volledig? Dan zul je nooit succesvol de finish kunnen halen.

Apply for my Trade & Grow Rich course.

Downloads

You have successfully enrolled!

Subscribe to the Trade & Grow Rich course

You have Successfully Subscribed!